17 Μαρ 2010

Επιάσαν μας!


                                                             Από την ταινία The Kid


Εψές εδιαρρήξαν μας. Εγυρεύκαν ριάλλια. Χάρτενα, ψιλά αλλά όι πλαστικά. Αρκετά επαγγελματίες και αρκετά γυμνασμένοι. Μόνο που πρέπει να εκατσιαρίζαν παραπάνω που το κανονικό, γιατί ενόσαμεν τους. Έβαλα του μια παουρκά... Ευτυχώς εφύαν. Και με τους γειτόνους παρομοίως. Εκαταφέραν πάντως να φύουν χωρίς τον παραμικρό θόρυβο. Εφανήκαν τζιαι οκ. Επιάσαν μόνο τα λεφτά, τα υπολοιπα ήβραμεν τα ποτζιεί ποδά. Ούτε στην Ελβετία να ήμασταν! Εν εισαγώμενο το σύστημα αλλόπως.

Καλά να πάθουμεν. Όσπου είσιεν δουλειές εφέρναμεν κόσμο και κοσμάκη. Τωρά που ελλιάναν οι δουλειές, οι αθρώποι εμείναν οι ίδιοι (ή τζιαι επολλύναν) τζιαι ούλλο ποτούτα θα έχουμεν. Όσπου έν μας πειράζουν καλά ένι.

Τζιαι τούτοι να φάσειν θέλουν. Ή να πάρουν τη δόση τους. Τί να κάμουν; Έν ναιν εύκολο να μπαίνεις έσσω του άλλου σαν τζιοιμάται για να του πιάσεις το τσεντί του που το σάκκο. Να δούμε σε τί ψυχολογική κατάσταση βρίσκουνται.

Εγώ πάντως αν δεν είχα φαΐ εννα ξενοδούλευκα για ένα κομμάτι ψωμί. Γιά ήταν να πιάσω τα όρη. Νάβρω κανέναν να μου δείξει ίνταλως να ζιω που τη γή τζιαι τα ζώα της. Απλά πράματα. Τζιαι όσπου πάει. Ντα έντζιαιν να ζούμεν με τα όρη.

10 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

"...Νάβρω κανέναν να μου δείξει ίνταλως να ζιω που τη γή τζιαι τα ζώα της. Απλά πράματα..."

Όχι και τόσο απλά. Ακόμα τζιαι για να πάεις στα βουνά να ζήσεις πλέον θέλεις μια κοπήν λίρες.

Δεν βλέπεις τι γίνεται με τον βουνίσιο κόσμο στη Νήσο των Αγίων;

Lexi_penitas είπε...

Εν μας εξήγησες ινταλοης εκατάλαβες πως εν ξένοι τζιαι έστεισες ούλλον το ποστ πασ' τούτην την υπόθεσην.

Οξά τες κλεψιές κάμνουν τες ούλλες οι ξένοι;

Κκουλλάς είπε...

"...Αρκετά επαγγελματίες και αρκετά γυμνασμένοι."

Είδεν τους. Τζαι ναι τες παραπάνω κλεψιές (τες φανερές) εν οι ξένοι που τες κάμνουν. Τες που κάτω που κάτω τζαι με το γάντι κάμνουν τες ντόπιοι. Facts !

κουλλούριν μουσσιεμένον είπε...

the idiot mouflon έσιεις δίκαιο. Εννοούσα "βασικά", που την πηγή. Ξέρω πως κοστίζουν ούλλα παραπάνω στα ορεινά. Η σκέψη μου ήταν νάκκον πρωτόγονη, ουτοπική. Έτω ήταν να είμαι μισταρκός ας πούμεν.

Lexi_penitas έν υπέθεσα ότι ήταν ξένοι. Έν μπορώ να το ξέρω τούτο. Ούτε έχω καμιάν εμπάθεια με τους ξένους. Ούτε καν με τους κλέφτες! Τούτο που είπα εν ότι επολλύναμεν (ούλλοι μαζί) τζιαι άμαν έν υπάρχουν δουλειές, όσοι δεν είναι συνδεδεμένοι με τούντον τόπο τζιαι τους αθρώπους του (ντόπιοι τζιαι ξένοι) έννα μαθαίνουν τζιαι ποτούντες τέγνες.

Κκουλλά, είδα τον ένα αλλά όι φάτσα. Εν βάση του τρόπου που ενεργήσαν που έφκαλα το συμπέρασμα. Μπορεί νάππεσα έξω. ουτε καν σημαντικό ένι αν ναιν κυπραίος ή μη.

Diasporos είπε...

έ κουλλούρι παναϊαμου. επάθαμεν το τζι εμείς πέρσυ. καταλαβαίνω. Εν μεγάλη η παραβίαση του προσωπικού σου χώρου τούντο πράμα. Πώς νιώθεις μέσα σου?

Στη μοντερνα κοινωνία πρέπει να προσέχουμε συνεχεια, ακόμα και στη μικρή κύπρο.

Κκουλλάς είπε...

Βάλτε συναγερμούς, κάμερες, πουρούες, καταγραφικά να δουλέψουν τζαι λλίον οι εταιρίες security. Τσιμπούν παντως οι τιμές. Φυσικά μπόρετε να βάλετε τσάκρες ή να γεμώσετε τον σιηπέττο, μια καντρεφκιά πας τον κώ*ο εν ότι πρέπει !!!

κουλλούριν μουσσιεμένον είπε...

Εθθυμήθηκα τα δικά σας Διάσπορε. Είσιες δίκαιον, εν ένα είδος βιασμού τούτο. Ευτυχώς ήταν ήπιος ο δικός μας. Έν μπορώ να πω πως με επείραξε πολλά το θέμα παραβίαση. Είμαστε χύμα στο σπίτι. Παραπάνω επείραξεν μας ο κίνδυνος. Εμπορούσαν να εξελιχτούν άσιημα τα πράματα. Εγώ ακόμα καλά τα επήα. Έζησα τζιαι σε πιο σκληρές κοινωνίες, ήμουν νάκκον πιο υποψιασμένη. Ευτυχώς που έτυχεν σ'εμένα να αποφασίσω για το "αν θα έπρεπε να κρύψω ή να του φωνάξω". Οι δικοί μου όμως εχάσαν τέλλεια τον ύπνο τους. Τωρά κάμνω ψυχολογική υποστήριξη στα θύματα!

Κκουλλά λαλείς; προσπαθούμε να αποφύγουμε το να ζιούμε όπως τους φυλακισμένους. Μάλλον έννα ξεκινήσουμε με πιο ήπιες μεθόδους (π.χ. διπλοκλειδώματα, σχάρες κλπ). Καλή ιδέα οι τσάκρες, εν εμάς όμως πον να ταλαιπωρούν στο τέλος ;-)

Κκουλλάς είπε...

Κουλλούριν ενόμιζα είσαι γένους αρσενικού !!
Όπως τζαι νάσhει εφέρτηκες σαν αντράκι, μπράβο

κουλλούριν μουσσιεμένον είπε...

ευχαριστώ σε Κκουλλά. Εν πούμαι η πρωτότοκη αλόπως.

Εψές εξαναείχαμε φασαρίες, τούντην φορά στο μαχαζί πουκάτω που το σπίτι μας. "Αφηκα" τους τζιαι εφήαν. Ακόμα να καταλάβω γιατί το έκαμα. Εμπορούσα κάλλιστα να αφήκω την αστυνομία να τους συνάξει. Εν απροσεξία μου; εφοήθηκα να μεν μας κάμουν παραπάνω ζημιά; εσκέφτουμουν ότι οι μεθόδοι της αστυνομίας εν αποδίδουν τζιαι καλλύττερα να δράσω απευθείας; έν εκατάλαβα.


Τωρά έμεινεν μας η έννοια. έκαμα τζιαι λλίον τες έρευνες μου. Αν πράγματι έδωκα πάνω θα με βάλουν στο μάτι. Ειδικά αν ναιν καλά διχτυωμένοι. Γιατί αν ναιν πράγματι τζιείνοι.. είδαν με, τζιαι αναγνωρίσαν με.

Κκουλλάς είπε...

Νάσαι καλά Κουλλούριν, εν μπορώ να σε ρωτήσω τζαι πολλά πολλά εννοείται για την κατάσταση αλλά κάμετε κάτι δραστικό. Άμα έσhεις δίκαιο ποτέ να μεν φοάσαι.
Πραγματικά τον τελευταίο τζαιρό έχουν έξαρση τούτα τα πράματα, τζαι το να λαμβάνει κανείς τα μέτρα του επιβάλλεται.